2019-10-16 15:07:54• hírek • Bede Emőke

Újabb bükkszoldobágyi tolvajokat állított elő a rendőrség

Október 15-én a krasznabélteki rendőrök 24 órára őrizetbe vettek két fiatalembert, akiket minősített lopással gyanúsítanak.

A 17 és a 21 éves, bükkszoldobágyi elkövetők saját szülőfalujukban garázdálkodtak: október elején legalább négy házat fosztottak ki - derül ki a rendőrség beszámolójából. Az ügyben a hatóság nyomozást indított, melynek célja, hogy feltérképezzék a fiatalemberek által elkövetett bűncselekmények teljes hálóját.


Egyébként a megye nyugati felében található településen igencsak fesztült hangulatban telnek a hétköznapok, ugyanis a lakók egyre-másra azzal szembesülnek, hogy egy tolvajbanda a helybeli gazdaságokból elemel mindent, amiből anyagi hasznot remélnek. Épp ezért kedden délelőtt húsznál is több bükkszoldobágyi lakos jelent meg a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség székhelyén, hogy segítséget kérjenek az illetékes hatóságtól. A mielőbbi segítségért folyamodó lakókat Sorin Daniel Stan rendőrkapitány fogadta, s biztosította őket arról, hogy a bükkszoldobágyi helyzet már egy ideje a hatóság figyelmének középpontjában áll. Mi több, a hétfői nap során sikerült is kézre keríteni három fiatalembert, akik a gyanú szerint több, a településen a hónap elején elkövetett lopásért is felelősek. Azonban e triónak nem ez volt az elkövetők első húzása, a 17, 21 és 26 éves elkövetők ugyanis még április során egy avasújfalui ingatlant is kifosztottak. Sajtói megkeresésre a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője szerdán elárulta, a három fiatalembert az avasfelsőfalui ügyészség hatvan napra hatósági felügyelet alá helyezte.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: