2018-10-04 09:21:33• hírek • közlemény

Újabb bölcsőde nyílt Szatmárnémetiben

A "Pöttöm Panna" névre keresztel bölcsődének otthon adó épületet idén nyáron 155 ezer lejből újította fel a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, további 44 ezer lejből pedig egy rugalmas gumiborítású játszóteret alakítottak ki az udvarán.

„Az utóbbi két évben 62 új bölcsődei helyet sikerült biztosítanunk a szatmári szülőknek és gyerekeiknek, ami nagy öröm számomra, hiszen nem győzöm hangsúlyozni, hogy Szatmárnémeti jövőjét a gyerekeink jelentik. Számomra a család minden közösség fennmaradásának az alapja, ezért mindent megteszünk azért, hogy segítsük a gyermekeket vállaló szatmáriakat. A „Pöttöm Panna” már a második bölcsőde, amelyik az utóbbi két év során megnyította kapuit, és ahol minden körülmény adott ahhoz, hogy a legkisebbek és oktatóik XXI. századi körülmények között tölthessék a mindennapjaikat” – jelentette ki a látogatás során Kereskényi Gábor polgármester.



A bölcsődébe beíratott egy és három év közötti gyerekekkel történő foglalkozás során az a legfontosabb, hogy megtanítsák őket az önállóságra, hogy az óvodában már könnyebben boldoguljanak.  – mondta az intézmény vezetője Kincses Daniela, aki megköszönte a városvezetésnek a bölcsőde beindításért tett erőfeszítéseiket.
 

Hamarosan újabb bölcsőde felújítása kezdődik el Szatmárnémetiben, a „A kiskakas két krajcárja” bölcsőde korszerűsítését megcélzó pályázat ugyanis pozitív elbírálásban részesült a Regionális Operatív Program 2016-2020-as kiírásában.


 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: