2015-10-21 14:34:03• hírek • MTI

Újabb bihari cserbenhagyásos gázoló - ezúttal Nagykárolyban

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Érdekes egybeesésként alig néhány óra leforgása alatt két bihari autós is cserbenhagyásos gázolást követett el Szatmár megye területén: előbb hétfő este Szatmárnémetiben, majd kedd reggel Nagykárolyban. Előbbi esetében már el is járt a bíróság.

Kedd reggel, néhány perccel 7 óra után egy 53 éves nő jelent meg a Nagykárolyi Városi Kórházban, azt állítva, hogy közlekedési balesetet szenvedett, a vétkes autós pedig elhagyta a helyszínt. A rendőrségi vizsgálat gyorsan meg is állapította, hogy a kerékpárral közlekedő nőt tényleg elgázolta egy autó Nagykárolyban, a Iuliu Maniu és a December 1 utcák kereszteződésében, a gépkocsi vezetője pedig sorsára hagyta áldozatát.

Ennek ellenére a rendőrségnek sikerült azonosítania a cserbenhagyót, a Bihar megyei K. Tibort, aki ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés és a baleset helyszínének engedély nélküli elhagyása miatt indítottak eljárást.

Érdekes módon hétfő este Szatmárnémetiben, a Decebal-híd és a Károlyi út kereszteződésében egy másik bihari férfi is elhagyta a helyszínt, miután Iveco típusú nyergesvontatójával elsodort egy szabályosan közlekedő gyalogost. Gheorghe G.-t szintén elfogta a rendőrség és miután 24 órára őrizetbe vette, a bíróság 30 napos bírósági felügyelet alá helyezte a férfit.

Szerencsére az áldozatok mindkét esetben kisebb sérülésekkel megúszták a balesetet. Egyik sofőr sem állt alkohol hatása alatt.

Nem fogyasztott alkoholt S. József sem, aki kedd délután Nagykároly közelében csapódott Audijával egy útszéli betonoszlopnak. A rendőrség megfogalmazása szerint a férfinak „vezetés közben egyéb elfoglaltságai adódtak", ez okozta a balesetet. Hogy melyek lehettek ezek az elfoglaltságok, nem tudni, az viszont biztos: az Audi utasa, egy 23 éves nő kisebb sérüléseket szenvedett.

A sofőr ellen ebben az esetben is gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indítottak eljárást.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: