2018-01-03 11:29:26• hírek • Bede Emőke

Újabb benzinkút terjeszkedik Szatmárnémetiben

Fotó: socar.ro
Fotó: socar.ro

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal weboldalán már megtekinthetőek annak a benzinkútnak a tervrajzai, melyet a Fehérgyarmati (Aurel Vlaicu) úton fognak megépíteni.

A Pete fele vezető útra tervezett töltőállomás minden szempontból megfelel a modern kori elvárásoknak, hiszen a vállalat által birtokolt 5,400 négyzetméternyi területen a töltőkutak mellett egy gyorsétterem és kamionos parkoló is helyet kap.
 

A meglehetősen forgalmas útszakaszon elhelyezett benzinkúton egyszerre három autó tankolhat majd, és a töltőállomáshoz tartozó kereskedelmi egységben pedig autós kiegészítőket, valamint enni- és innivalót is lehet majd találni.
 

A Socar Petroleum vállalat – melynek tulajdonosa az azerbajdzsáni állam – jelenleg 39 benzinkutat mondhat magáénak szerte az egész országban. Ha Szatmárnémetiben is megnyitja újabb töltőállomását, akkor megyénk is felkerül a Socar térképére, melyen eddig Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Bihar, Beszterce-Naszód, Buzau, Bákó, Vrancea, Temes, Ilfov, Kolozs, Valcea, Arad, Szeben, Arges, Brassó megyék, valamint a főváros szerepel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: