2019-03-25 12:09:34• hírek • Bede Emőke

Újabb baleset történt a Szatmárnémetit Batizzal összekötő szakaszon

Hétvégén egy fatális incidens helyszíne volt a Szatmárnémetit Batizzal összekötő útszakasz, s íme, alig telt el egy-két nap, újabb autós szenvedett balesetet ugyanabban a zónában.

A Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség tájékoztatása szerint az ütközés miatt egy személyautó egy póznának szaladt, s ennek nyomán a motortérben lángok csaptak fel. A tűzoltóknak rövid időn belül sikerült megfékezni a tüzet, ám a helyszínen készült képek tanúsága a járműben komoly anyagi károk keletkeztek. Személyi sérülés szerencsére nem történt.


A rendőrség már megkezdte a helyszíni vizsgálatokat a baleset körülményeinek pontosítása érdekében.




Emlékeztetőül: Március 23-án, 14 óra 28 perckor ugyanezen a szakaszon történt egy halálos kimenetelű baleset. A helyszíni vizsgálatok nyomán a rendőrség megállapította, hogy az ütközést egy 80 éves férfi okozta, ugyanis a fordulási manőver során nem volt kellően körültekintő. Egy, a háta mögött érkező furgon már nem tudta elkerülni az ütközést, s a Dacia Logant épp olyan szerencsétlenül találta telibe, hogy a személyautó sofőrje még a helyszínen életét vesztette. A vétlen sofőr, egy 58 éves komorzáni férfi kisebb sérülésekkel megúszta az incidenst. Őt a rutineljárásnak megfelelően meg is szondáztatták, ennek redeménye negatív lett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: