2013-01-17 13:19:35• hírek • Prohardver.hu

Újabb androidos kézikonzol érkezik

A JXD S7300 Gamepad 2 újabb versenyzője lesz az egyre sűrűsödő szegmensnek.

A JXD (JinXing Digital) már korábban sem vetette meg az androidos kézikonzolok piacát, és úgy néz ki, hogy sikeresnek ítélték az előző terméküket, amit egy újabb masinával ünnepelnének meg. Az S7300 Gamepad 2 a kialakítást tekintve nem sokban különbözik az elődtől. A vezérlők kialakítása változott, illetve egy helyett már két analóg kar található rajta, melyek valószínűleg az előddel gyűjtött tapasztalat alapján jobban ki tudják szolgálni az igényeket.

Az újdonság 7 colos kapacitív érintésérzékeny kijelzője 1024x600 pixeles felbontással dolgozik, és maximum öt új egyidejű érzékelésére képes. A működésről egy Amlogic AML8726-MX SoC gondoskodik, amely két darab, 1,5 GHz-en ketyegő ARM Cortex-A9-es processzormagot tartalmaz, az IGP szerepét pedig egy MP2-es konfigurációba kötött ARM Mali-400-as fejlesztés látja el. A DDR3-as rendszermemória kapacitása 1 GB lesz, míg az adatokat 8 GB-os flashmemória tárolhatja. Utóbbi egy microSD szabványú memóriakártyával tovább bővíthető.





A legjobb élmény érdekében sztereó hangrendszert kapott a tablet, amitől annyira sokat nyilván nem kell várni, hiszen nem túl mértes hangszórókról van szó, de a legtöbb mobil eszköznél jobb lesz a hangminőség. Természetesen a masinából nem hiányzik a Wi-Fi sem, illetve egy USB és egy HDMI portra is futotta, de ez megszokottnak mondható.

A cikk folytatása a Prohardver.hu oldalon olvasható.

Újabb Androidos kézikonzol van kilátásban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: