2009-02-08 10:08:55• hírek • Szatmár.ro

Újabb álompárok

A Szatmár.ro Valentin nap alkalmából nyereményjátékot indított, amelynek győztes párja egy romantikus vacsorát nyer.

Úgy.gondolod, hogy Te vagy a világ legszerencsésebb embere, hiszen olyan társ van melletted, aki mindig őszinte és akire mindig lehet számítani? Ne rejtsd véka alá a boldogságodat, hanem büszkén mutasd meg legalább a Szatmár.ro olvasóinak. Küldj be egy fotót kettőtökről, és ha szerencsés vagy meglepheted kedvesedet egy igazán szerelmesekhez illő hangulatos vacsorával. Jelentkezni február 11-ig lehet.

A hét folyamán már bemutattuk két szimpatikus álompár közös történtét, ezúttal is megismerhettek újabb jelentkezőket.

Erika és Attila négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg az iskolában. Erika számára szerelem volt első látásra, de a fiú akkor még nem szimpatizált vele. Pár hónap elteltével egyre többet beszélgettek és Attila szívében is fellobbant az a bizonyos láng. Elmondásuk szerint azóta kapcsolatuk már annyira szorossá vált, hogy egymás gondolatait is kitalálják. Jövőre szeretnének összeházasodni.

 

Erika és Attila: négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg.

Yvett és Stefan közös barátok által ismerkedtek meg egymással, egy péntek 13-i napon. Yvett sosem gondolta, hogy valaha is egy igazi álomkapcsolatban fog élni, de mióta rátalált párjára nem tud elég hálás lenni a sorsnak, hogy így alakult az élete. Szerelmük már két éve tart, és bizton állítják, hogy eddig töretlen.

Yvett és Stefan: közös barátoknak köszönhetik, hogy megismerkedtek

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: