2012-12-06 17:47:50• hírek • Póti Orsolya

Újabb alkotásoknak ad otthont a Megyei Tanács galériája

A Szatmári Képzőművészek Egyesülete, a Szatmári megyei Tanács és a Szatmári Művészeti Iskola közreműködősével idén is megszervezte Téli Fesztivál elnevezésű kulturális rendezvényét, melynek keretében kiállítás látogatható december végéig.

December 6-án, csütörtök délután 15 órától megnyitotta kapuit a Szatmári Képzőművészek Egyesületének téli szalonja, amely egy hónapon keresztül különféle képzőművészeti alkotásokkal várja az érdeklődőket.

A megnyitót a Szatmári Művészeti Iskola diákjainak műsora, zongorajátékok, gitárszólók és szavalatok tették még hangulatosabbá. Az egyes produkciók közben köszöntőbeszédek hangzottak el; elsőként Gergely Csaba, az egyesület elnöke szólt a közönséghez, őt pedig Deac Mircea, a Szatmári Művészeti Iskola igazgatójának beszédére került sor.

Deac örömét fejezte ki az iránt, hogy az egyesület téli fesztiváljai és más hasonló rendezvényei mindig alkalmat adnak arra, hogy az iskola tehetséges diákjai is bemutatkozzanak.

A kiállítás keretében a következő egyesületi tagok - festőművészek, grafikus és más képzőművészek - alkotásait tekintheti meg az érdeklődők: Gergely Csaba, Salajan Catalin, Tilinger István, Nicoara Stefania Stanca, Drgaos Vasile, Jenei Gréta, Szodoray Parádi Hajnalka, Olar Iulia, Kótér László, Keresztesi Monica, Kilyén István, Moldovan Cristina, Tent Aurel, Chereches Alexandra, Lakatos Mikós, Nistor Alex Csaba, Paduraru Giorgiana, Nyárádi Enikő, Póti Orsolya, Ciubotaru Tamara, Fóris József, Belánszky Demkó Beáta.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: