2020-03-09 15:38:20• hírek • Fizetett tartalom

Újabb akcióval várja ügyfeleit a szatmári AutoAs

A szatmárnémeti AutoAs-t valószínűleg minden autós ismeri már: legyen szó szervizelésről, vagy akár ritka autóalkatrészek beszereléséről, az AutoAs-hoz bizalommal lehet fordulni.

A cég tulajdonosa, Kapitány Ferenc immár 1981 óta van jelen az autóalkatrészek és szervizek világában, így 2001-ben, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal felvértezve alapította meg az AutoAs-t. A szerviz szolgáltatásai egészen széles skálán mozognak: a műhelyben dolgozó szakemberek egyebek mellett motor-diagnosztikával és -javítással, futószögállítással és klíma-karbantartással is foglalkoznak, de bátran fordulhatunk hozzájuk akkor is, ha kopó-fogyó alkatrészeket kell cserélni az autóban. Az autóalkatrész-kereskedés professzionalizmusához tehát kétség sem férhet, s ennek köszönhetően az utóbbi években számos elégedett, s épp ezért hűséges ügyfelet mondhat magáénak. Hogy a beléjük vetett bizalmat meghálálják, az AutoAs rendszeresen különféle akciókkal kedveskedik az autósoknak.
 

2020. március 31-ig példának okáért amellett, hogy ingyenesen ellenőrzik az ablaktörlőket, illetve szükség esetén segítenek megtalálni az ideális utánpótlást is, ingyenesen felszerelik azt az ügyfél autójára. Ezt a lehetőséget már csak azért is érdemes kihasználni, mivel a szeszélyes tavaszi időjárás által megviselt, régi lapátok már nem tudják olyan hatékonyan ellátni feladatukat, s ennek okán a tökéletesen tiszta látómező sem garantált. Az AutoAs kínálatában számos márka, köztük a méltán népszerű Bosch is képviselteti magát, így minden vásárló megtalálhatja a saját igényeinek és pénztárcájának megfelelő ablaktörlő lapátokat.


Az AutoAs a Closca sugárút 42. szám alatt várja ügyfeleit. A megbízható szakemberekből álló csapat hétfőtől péntekig 8:30 és 18 óra között, szombaton pedig 8:30-tól 13 óráig áll az autósok rendelkezésére. További információkért tárcsázza a 0261 806 026-os vagy 0728 555 592-es telefonszámok egyikét, vagy keresse fel személyesen a szervizt, ahol minden kérdésére választ adnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: