2013-12-05 16:47:34• hírek • Szatmár.ro

Rászoruló családokat ajándékoztak meg a tűzoltók

Három többgyermekes család és a Diana otthon lakói kaptak ajándékot a tűzoltóktól.

A Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének munkatársai jelképesen a Mikulás bőrébe bújtak csütörtök délben. Előbb a Nagyrét utcában keresték fel Demian Angelicát és nyolc gyermekét. A hamarosan újra anyai örömök elé néző 33 éves nő egyedül neveli a gyermekeket, férjét néhány hónapja küldte el a háztól, miután az ha kevés jövedelemhez is jutott, azonnal játékgépeken verte el azt.

A tűzoltók több láda élelmiszert, némi ruhát és a mindennapi élethez szükséges eszközöket vittek ajándékba a családnak. A megajándékozott gyermekek előbb ugyan kicsit szégyenlősek voltak, de aztán gyorsan feloldódtak és egy karácsonyi dalt is elénekeltek a vendégeknek.

Ezt követően a Lucian Blaga sugárút egyik tömbházában élő hatgyermekes rászoruló családot kerestek fel ajándékokkal megrakodva, majd a Dealului utcában szintén egy hatgyermekes család csöppségeinek okoztak boldog pillanatokat.

A tűzoltók a szatmárnémeti Diana gyermekotthon csöppségeit is meglepik: a gyerekek levelet írtak a Mikulásnak, a katasztrófavédelmisek pedig ezek alapján állítottak össze nekik ajándékcsomagokat.

Ajándékoztak a tűzoltók

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: