2013-12-18 17:16:18• hírek • Szatmár.ro

Újabb ajándékcsomagokat adtunk át a rászorulóknak

Az elmúlt napokban a Szatmár.ro munkatársai újabb rászoruló családokat kerestek fel egy-egy ajándékcsomaggal.

Tartós élelmiszert tartalmazó csomagokkal próbálja gondtalanabbá tenni az ünnepvárás időszakát a Szatmár.ro harminc szatmárnémeti család számára.

A családokat a Szatmári Egyházmegyei Caritas szervezet segítségével választottuk ki. Az egyik legnagyobb szatmári civil szervezet látókörében több száz nehéz sorsú család szerepel, akiket folyamatosan támogatnak lehetőségeikhez mérten. A karácsonyi élelmiszercsomagok összeállításában a Barta Ati kft. volt a segítségünkre, a cég már az első megkeresésünkre is pozitívan állt hozzá akciónkhoz.

Az ajándékok kiosztása során a Szatmár.ro kis csapata a város olyan szegleteibe is eljutott, ahol idegenek alig járnak, az ajándékokat pedig a kedvezményezettek boldogan, néha könnyeikkel küszködve fogadták el és köszönték meg. Átadtunk csomagunkat többek között egy fogyatékos gyermeket nevelő családnak, egy tízgyermekes édesanyának és egy olyan családot is megleptünk, ahol a nyolchónapos gyermeket a napokban operálták meg Kolozsváron. Idős, magányos emberek, ágyhoz kötött betegeket ápoló hozzátartozói is kaptak az élelmiszert tartalmazó csomagból.

Bízunk benne, hogy ezzel ha keveset is, de segíteni tudtunk abban, hogy az idei karácsony kicsit gondtalanabb és boldogabb legyen.

Újabb ajándékcsomagokat adtunk át

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: