2010-01-17 00:40:36• hírek • Parajdi Andrea

Felléptek a Showder Klub nevettetői

Szombat este megtelt a Dinu Lipatti Filharmónia a Showder Klub sztárjainak rajongóival, és a humorra éhezőkkel. Több mint hétszáz ember volt kíváncsi Hadházi László, Dombovári István és Bellus István első szatmári fellépésére, akik ha összeszámoljuk majdnem öt órán keresztül szórakoztatták a helyi közönséget.

Az októberben szervezett humorestre - ahol Beliczai Balázs, Kőhalmi Zoltán és Kiss Ádám voltak a sztárvendégek - sokan nem tudtak már jegyet váltani, az akkori nagy igényt látva a szervezők úgy döntöttek tágasabb helyszínre viszik a következő stand up estet, és ráadásul két időpontban is megtartják az előadást.

Így történt tehát, hogy január 16-án, szombaton 17 és 20 órai kezdettel is megszervezték a Showder Klub nagyágyúinak fellépését. Hadházi László, Dombovári István és Bellus István meghívása úgy tűnik telitalálat volt, hiszen a Filharmónia termét mind a két előadás során megtöltötte a közönség.

Az est folyamán elhangzott aztán minden: a közéleti témák és saját történetek mellett kijutott a celebsztorikból is. Ember legyen a talpán, aki műsor után fel tudta eleveníteni a legagyamentebb poénokat, egy „normális" határértéken belüli agykapacitással nehéz lenne mindazt visszaadni, amit a három humorista órákon keresztül szinte levegővétel nélkül ledarált a közönségnek.

Nyílván Hadházi szomszédjára - aki minden problémát flexszel akar megoldani-, Bellus urológiai vizsgálat során elvesztett „szüzességére", vagy Dombovári negyven kilótól való megszabadulásának történetére sokan visszaemlékeznek, az apró csattanok azonban legtöbbünknél feledésbe vesznek. Így hát, aki nem volt ott az tényleg bánhatja: tilos volt mindenféle videofelvétel, vagy hanganyag készítése - érthető is, mégiscsak furcsa lenne, ha egy-egy poén hamarabb lemenne mondjuk a Szatmár.ro-n, mint a Showder Klubban -, aztán meg „memóriakarbantartásra" jegyzetfüzet használata is meglehetősen ciki lett volna.

A szervezők ígérik: tavasszal lesz majd repeta, így hát adódik még alkalmunk élőben is belekóstolni az igazi magyar humorba.


Hadházi László

Dombovári István

Bellus István

Hadházi László

Hadházi László, Bellus István és Dombovári István
Balról jobbra: Hadházi László, Bellus István és Dombovári István


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: