2019-02-27 07:13:35• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb Sentierri-siker, ezúttal Oroszországban

Folytatja remeklését a nemzetközi terepen is a Sentierri minifoci-csapata, amely nem csak a hagyományos Partium Kupákat nyeri meg évről évre, de rangos tornákon ér el kiemelkedő eredményeket Európa-szerte. Képviselve ezzel nem csak Szatmárnémetit, hanem az egész Romániát.

Legutóbb októberben adtunk hírt a Sentierri csapatáról, amely akkor a második helyen végzett Hollandiában, a World Peace Indoor Soccer Tournament, azaz "Teremfoci a világbékéért" világbajnokságon.

Magyarország, Szlovénia, Ausztria, Németország és Hollandia után ezúttal Oroszországban vitézkedtek a legények. Nem csak Szatmárt, de Romániát is képviselve, hisz az országból egyedüliként mutathatták meg tudásukat Nagy Péter városában.

A Szentpéterváron február második felében megrendezett tornán a házigazdák mellett Finnországból, Fehéroroszországból, Svédországból, Norvégiából, Lettországból, Észtországból és Litvániából érkezett csapatok vettek részt. A viadal első napján műfüves pályán, a második napon pedig salakon rendezték a mérkőzéseket.

A Sentierri csapata két győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyért csaphatott össze a finn Turku együttese ellen, amelyet 2-1-re legyőzve megszerezte a bronzérmet.

„Remek feltételek közepetette játszhattunk Szentpéterváron, az ott töltött napok újabb nagyszerű élményekkel ajándékoztak meg bennünket”, nyilatkozta Adrian Farcau, a Sentierri egyik tagja. Aki kijelentette: a csapat célja, hogy továbbra is képviselni tudja Szatmárnémetit Európa minifoci-tornáin.

A Sentierri eredményei Szentpéterváron:
Sentierri-Szeverodvinszk 1-0
Sentierri-Szentpétervár 0-3
Sentierri-Lenoblpozhpas 3-1
Sentierri-Pskov 1-3
Sentierri-Turku 2-1

A Sentierri szentpétervári kerete:
Mureșan Manuel, Laza Călin, Pișcoran Viorel, Dragoș Ioan, Feier Daniel, Merce Alin, Piscoran Flaviu, Ban Daniel, Farcău Adrian.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: