2011-07-10 19:00:28• hírek • Szatmar.ro

Lesz Olimpia kettő is

Illusztráció
Illusztráció

Rekordgyanús, három és fél órás közgyűlést tartott a Megyei Labdarúgó Egyesület, melynek keretein belül bemutatták az előző szezonról készült beszámolókat és született néhány döntés a következő szezonnal kapcsolatban is.

A közgyűlést Cornel Ziman alelnök pénzügyi beszámolójával kezdődött, amiből kiderült, hogy az egyesület 289 lejes bevételt és 374 lejes kiadást könyvelhetett el a tavalyi évben. A mínusz nagyrészt a csapatok tartozásai miatt alakult ki, egyesek évek óta ne fizették be a szükséges illetékeket.

Ezt követően Pataki Zoltán másik alelnök díjazta az előző szezon legjobbjait, az ötödik osztályból feljutó Erdődöt, Szatmárzsadányt és Nagymajtényt, valamint a gólkirályokat: Sighiartau Razvant (Erdőd) és Bihari Rolandot (Nagymajtény). Majd a fegyelmi ügyek is terítékekre került, amiből kiderült, hogy az előző idényben a két osztályban 40 meccs dőlt el a zöld asztalnál. Leginkább a csapat meg nem jelenése vagy egy-egy játékos jogosulatlan szerepeltetése volt a gond, de kapott büntetést csapat a játékvezető elleni erőszak miatt is. A rengeteg fegyelmi ügy miatt az egyesület úgy döntött, jövőre 20%-al megemeli a bírságok mértékét.

Nem csak az előző, de az előttünk álló szezonról is szó esett azonban. A csapatok képviselői eldöntötték, hogy augusztus 14.-én indul a negyedik osztály küzdelemsorozata. A két 14 csapatos osztály egyikében pedig ott lesz a Szatmárnémeti Olimpia kialakítás előtt álló második számú csapata is, amely meg nem erősített hírek szerint a Bábca helyét veheti át.

Elkészült a negyedik osztály első négy fordulójának a sorsolása is és döntés született arról is, hogy a Talna az ősszel valamennyi bajnokiját idegenben játssza majd, mivel a saját pályáját közben felújítja.

A negyedik liga csoportjainak összetétele:
A csoport:
Szatmárnémeti Gama Best, Aranyosmeggyesi Dacia, Avasfelsőfalui Energia, Pusztadaróci Recolta, Szamoskrassói Someşul, Erdődi Cetate, Mikolai Turul, Avasújvárosi Talna, Szatmárudvari Someşul, Sárközújlaki AS, Lázári Voinţa, Szamosdobi Voinţa, Szatmárzsadányi Voinţa, Turci Minerul, Pálfalavi Unirea, Batizi Sportul.

B csoport: Nagykárolyi Victoria, Érkávási Olimpia, Óvári Someşul, Tasnádi Unirea, Mezőfényi Fröhlich, Kálmándi Schwaben, Érendrédi Real, Vetési Viitorul, Börvelyi Stăruinţa, Kaplonyi Fortuna, Mezőpetri Victoria, Csanálosi Kneho, Bábcai Voinţa, Nagymajtényi Gloria, Szaniszlói Recolta, Piskolti Unirea.


Ötödik liga
A csoport:
Ákosi Baile Termale, Tasnádszántói Vulturii, Scărişoarai AS, Hadadi Chesi, Bogdándi Speranţa, Szopori Dacia, Mezőteremi Victoria, Tasnádi Stil, Kismajtényi Crasna, Gencsi AS, Decebali Luceafărul, Domahidi Olimpia, Királydaróci Inter, Csomaközi Schamagosch.

B csoport: Apai Victoria, Szárazberki Unirea, Szamosdarai Recolta, Nagytarnai Infrăţirea, Halmi Speranţa, Egris Sasok, Avasújfalui FC, Meggyesgombási Venus, Bikszádi Forestiera, Szamosborhídi Gloria, Madarászi Şoimii, Részteleki Şoimii, Homoródi Codreana, Szatmárnémeti Atletic '94.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: