2012-04-02 18:24:35• hírek • Szatmar.ro

Az első brassói akadály vár az Olimpiára kedden

Eddigi mindhárom tavaszi meccsét megnyerte az Olimpia labdarúgó csapata a harmadik osztály hatodik csoportjában, ráadásul még gólt sem kapott. Csík Tibor legényei kedden (17.00-tól) folytatnák a remek sorozatot, ám az eddigi legnehezebb ellenfél vár rájuk: a Tatrangi Unirea.

A két csapatot jelen pillanatban nyolc pont és a Kolozsvári Universitatea második számú csapata választja el egymástól: a második helyezett Olimpia eddig negyven, a negyedik Tatrang pedig 32 pontot gyűjtött eddig. A szeptemberi odavágón Zsiga még vezetést szerzett, ám végül a Brassó megyeiek 2-1-re fordítani és nyerni tudtak.

Az Olimpia számára nagyon fontos lenne a visszavágás. Nem csak azért, mert anno az volt a szezonbeli első veresége, hanem elsősorban azért, mert semmiképpen nem szeretne leszakadni a másik a Brassó megyei gárda, a listavezető Corona mögött, amely jelenleg két ponttal vezet.

A két barcasági gárda között a jelek szerint remek a kapcsolat, mivel a télen a Corona több játékosát a Tatranghoz küldte: „Mivel mindkét együttes ugyanabból a megyéből származik, persze hogy ellenünk a tatrangiak a Corona miatt is küzdenek. Nem lesz könnyű dolgunk, de most is nyerésre játszunk", mondta Csík mester.

A három pontot itthon kell tartani, mert vélhetően a Corona is megteszi ezt a kilencedik Zilahot fogadva. A következő fordulóban, Nagyszombaton az Olimpia a Szászfenest fogadja, míg a Corona Jádra utazik - a papírforma szerint mindkét élcsapat bezsebeli majd az újabb három pontot.

II. Liga, 19. forduló, kedd:
Szatmárnémeti Olimpia-Tatrangi Unirea
Szászrégeni Avantul - Zalatnai CS
Besztercei Gloria II - Kolozsvári Sanatatea
Dési Unirea - Kolozsvári Universitatea II
Nyárádtői Unirea - Aranyosgyéresi Seso
Kolozsvári CFR II - Marosvásárhelyi FCM II
Brassói Corona - Zilahi FC
Szászfenesi Unirea - Jádi Vointa.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: