2011-10-04 13:51:36• hírek • MTI

Újabb Michael Jackson-lemez jelenik meg

Az Immortal Michael Jackson 40 klasszikus dalának újraálmodott változatát vonultatja fel
Az Immortal Michael Jackson 40 klasszikus dalának újraálmodott változatát vonultatja fel

Ismét új album jelenik meg a két évvel ezelőtt elhunyt Michael Jacksontól: az Immortal, amelynek anyaga a világhírű utazó társulat, a Cirque du Soleil szervezésében a hétvégén bemutatott Michael Jackson The Immortal World Tour című showra készült, november 21-én jelenik meg.

A korong egy- és kétlemezes változatban is elérhető lesz. A Kevin Antunes (Justin Timberlake, Rihanna, Madonna) zenei tervező vezetésével készült Immortal Michael Jackson 40 klasszikus dalának újraálmodott változatát vonultatja fel - tájékoztatta a kiadó Sony Music az MTI-t. A Cirque du Soleil korábban a Beatles és Elvis Presley dalaiból is műsort állított össze.

"Michael hagyatéka szavakkal kifejezhetetlen inspirációval bír. Előadásaiban a stúdiótól a színpadig jelen volt egyfajta megkérdőjelezhetetlen tisztaság és hitelesség, és ez különös hangsúlyt kapott az Immortal készítésénél. A lemez a Michael zenéje, családja és világszerte több millió rajongója iránt érzett szeretettel és tisztelettel készült" - fogalmazott Antunes.
Az album Jackson zenei hagyatékát vonultatja fel slágereinek újrakevert változataival, felpörgetett mashupokkal (két vagy több dal összemixelésével készült számokkal) és olyan korábban ki nem adott csemegékkel, mint a Jackson 5 ABC című dalának alternatív változata vagy a They Don't Really Care About Us-hoz készült extra énekkari felvétel.

A Cirque du Soleil Michael Jackson The Immortal World Tour című előadássorozatának észak-amerikai része vasárnap kezdődött Montrealban és decemberben Las Vegasban is látható lesz. A különleges show írója és rendezője Jamie King, akinek célja az volt, hogy egyesítse Jackson zenéjét, koreográfiáját és a Cirque du Soleil kreativitását.
Az 1984-ben húsz utcai előadóból álló csapat által alapított Cirque du Soleil egy québec-i székhelyű szervezet, amelynek jelenleg ötezer alkalmazottja van, köztük 1400 művész ötven különböző országból. A Cirque du Soleil hat kontinens több mint háromszáz városában fellépett már összesen több mint 100 millió néző előtt.

Jövő május 17. és 20. között újra fellép Magyarországon a Cirque du Soleil, amely öt előadáson mutatja be Alegría című darabját a Papp László Budapest Sportarénában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: