2007-10-09 02:25:04• hírek • Szatmar.ro

Újabb Maradona botrány

maradonaAz egykori futballsztárt a rendőrség "üdvözölte" a repülőtéren.

Az argentinok egykori büszkesége vasárnap érkezett meg Buenos Airesbe olaszországi útjáról, de a reptéren már a rendőrség várt rá.

Diego Maradona ki sem tehette a lábát a reptérről, máris rendőrök vették körül, és vitték el a bíróságra. Mint kiderült, Maradonát már többször is beidézték egy tavalyi balesettel kapcsolatban, ám ő egyszer sem jelent meg a bíróságon, nem hagyva más lehetőséget, mint a rendőrség bevonását a felkutatásába. Az egykori kiváló futballista ügyéről semmiféle információt sem adtak ki, így azt sem tudni, tanúként rendelték-e be a bíróságra, vagy őt gyanúsítják-e azzal, hogy autóval nekiment egy telefonfülkének, és a benne tartózkodó – csak kisebb sérüléseket szenvedő – házaspárt segítségnyújtás nélkül magára hagyta.

Teljes neve Diego Armando Maradona, de nagyon gyakran csak Diego Maradonaként említik. 1960 október 30-án született Argentínában. Fiatalabb korában labdarúgó volt, az Argentin labdarúgó-válogatottnak volt a tagja. Egy góljaival jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy az 1986-os mexikói VB-t az Argentin labdarúgó-válogatott nyerte meg. 2000-ben a FIFA szavazásán az évszázad focistájának, egy internetes szavazáson pedig az internetezők minden idők valaha élt legnagyobb focistájának választották.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: