2009-03-31 08:47:09• hírek • Szatmár.ro

Újabb Galopp-siker

Egy arany-, egy ezüst- és két bronzéremmel tért haza március 30-án Magyarországról a Lovastorna Budapest Bajnokságról a szatmárnémeti Galopp Egyesület csapata. A versenyt március 29-én és 30-án rendezte a Budapest Lovas Klub a Nemzeti Lovardában.

A dr. Boér Noémi és Palágyi Edina által irányított szatmári csapat tíz versenyzővel vett részt az egyéni-, páros- és csapatversenyen utánpótlás és C kategóriában. Miként korábban is, a szatmáriak ezúttal is bérelt lovakkal szálltak versenybe, amelyeket a helyszínen, Habsburg Eilika istállójából béreltek.  A  szatmáriak utánpótlás egyéniben a kötelező gyakorlatokat lépésben, lovon mutatták be, kűrjüket pedig műlovon. Ebben a kategóriában szatmári Galopp-siker született: Boér Júlia aranyérmet szerzett, míg Szabó Eszter 4., Szőlősi Alexa 6., Boér Erik 10., Pap Alex pedig 11. helyezést ért el.

Ebben a korosztályos kategóriában, egyéniben a kötelező gyakorlatokat a versenyzők vágtázó lovon, míg kűrjüket műlovon mutatták be, s Boér Blanka bronzérmet szerzett. A szatmáriak közül ebben a kategóriában Sémi Zsuzsa a 9., Sípos Orsolya a 11., Schwarzkopf Renate a 13., Lauran Stefania pedig a 14. lett.

A Pas de Deux (páros gyakorlatok) versenyszámok lovon, lépésben kerültek bemutatásra, s itt is szép eredményeket értek el a szatmári versenyzők. A Boér Júlia-Boér Blanka páros ezüstérmes lett, míg a Pap Alex-Boér Erik páros bronzérmet szerzett. Ugyancsak Pas de Deux-ben a Szőlősi Alexa-Lauran Stefania páros a 6., a Szabó Eszter-Sípos Orsolya páros pedig a 8. helyet szerezte meg. Csapatversenyben, C korosztályos kategóriában a versenyzőknek a bővített kötelező gyakorlatokat lovon, vágtában, míg a kűr gyakorlatokat lovon, lépésben kellett bemutatni. A csapat tagjai: Schwarzkopf Renate, Sámi Zsuzsa, Sípos Orsolya, Boér Blanka, Lauran Stefania valamint a Sóskúti Manók csapatából Müller Réka és Tamás Vivien. Ők az 5. helyezést érték el kitűnő kűr gyakorlatokkal, de a kötelező gyakorlatok már gyengébben sikerültek a szatmári versenyzőknek.

Egy arany-, egy ezüst- és két bronzéremmel tért haza március 30-án Magyarországról a csapat

A páros gyakorlatok lovon, lépésben kerültek bemutatásra

Ezúttal is jól szerepelt a szatmári csapat

Bérelt lovakkal szálltak versenybe a galopposok

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: