2015-11-23 16:11:07• hírek • (x)

Újabb Aquastar-belépőket sorsolunk ki

Játssz velünk, mert pénteken újabb két egyszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a Vizek Birodalmába!

Hamarosan itt a tél, addig is a szomorkás ősz nyomasztja az embert - ám minderről megfeledkezhetsz, ha belépsz a szatmárnémeti Aquastar Élmény és Gyógyfürdőbe, ahol kellemes hőmérsékletű élménymedencék és gyógyító, forró termálvíz vár.

Az igazi strandszezonon kívül is nagy a forgalom a régió kedvenc fürdőjében. Nem csoda, hiszen a fedett részen rengeteg kényeztető, kellemes hőmérsékletű és vízsugaraival masszírozó élménymedence várja a mindennapi robotban megfáradtakat. A Vizek Birodalmában a kikapcsolódás, kellemes lazítás vár és még nem is beszéltünk a termálvízről. A föld mélyéből, 1300 méterről a felszínre hozott kitűnő gyógyhatású termálvízben szinte újjászületsz!

Ha szeretnél ingyen megmártózni a messze földön híres gyógyvízben, vagy éppen ellazítanád izmaidat az élménymedencék valamelyikében, akkor válaszolj a nyereményjátékunkban feltett kérdésre: Milyen medencéket találunk az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő fedett részén? Ha egy kis segítségre van szükséged, ide kattints!

A helyes válaszokat a jatek@szatmar.ro email címre várjuk. A levélben feltétlenül szerepeljen a neved és telefonszámod, ugyanis a november 27-i, pénteki sorsolást követően a két egyszemélyes belépő nyerteseit telefonon értesítjük!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: