2015-12-02 13:27:59• hírek • Szatmár.ro

Újabb Aquastar jegyeket sorsolunk ki

Folytatódik a nyereményjáték-sorozat: újabb belépők lelnek gazdára a Vizek Birodalmába!

Több hete tart a Szatmár.ro és az Aquastar élmény- és gyógyfürdő nyereményjátéka, most pedig folytatódik! Újabb két egyszemélyes belépőt sorsolunk ki pénteken azok között, akik helyes választ adnak a kérdésre, amit  felteszünk.

Hogy mi vár a nyertesekre? Élményfürdő, lazító, masszírozó vízsugarak és buborékok, méregtelenítés a Szaunavilágban és természetesen a messze földön híres szatmári gyógyvíz! A föld mélyéből, 1300 méterről a felszínre hozott kitűnő gyógyhatású termálvízben szinte újjászületsz!

Néhány napja pedig a látogatók kérésére kibővült az Aquastar kínálata: a legutóbbi éjszakai fürdőzésen a régió legnagyobb valamijét adták át. De mi ez a valami? Nos, pontosan ez a helyes válasz! A kérdésünk tehát: mit adtak át szombaton az éjszakai fürdőzés részeként az Aquastarban?

A helyes válaszokat a jatek@szatmar.ro email címre várjuk. A levélben feltétlenül szerepeljen a neved és telefonszámod, ugyanis a december 4-i, pénteki sorsolást követően a két egyszemélyes belépő nyerteseit telefonon értesítjük!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: