2015-06-12 17:58:53• hírek • Szatmár.ro

Újabb 75 térfigyelő kamerát szerelnek fel - azt is tudjuk, hogy hová!

Hamarosan felszerelik Szatmárnémeti utcáiban, közterein azt a 75 térfigyelő kamerát, amit egy pályázaton keresztül nyert meg a város. A polgármesteri hivatal közleményében számolt be arról, hogy jól haladnak a megvalósítás felé vezető úton és kiderült az is, hogy hová kerülnek ezek a kamerák.

A most működő térfigyelő kamerák képeit a helyi rendőrség és a rendőrség munkatársai is használják. Hasznosak a rögzített képek, sok esetben bűncselekmények felderítésében is segítséget nyújtanak.

A meglevő kamerahálózat gyakorlatilag hamarosan megduplázódik: egy 3,2 millió lej értékű projekt keretében 75 új térfigyelő kamerához jut a város. Az ezek által rögzített és közvetített képet pedig a kaszárnyában kialakítandó központban figyelik majd a helyi rendőrök. A polgármesteri hivatal közleménye szerint a kamerák közül tíz egy utcarészletet figyel majd folyamatosan, a többi 65 pásztázni fogja az utcákat, tereket.

A kamerák piacok környékére, forgalmas kereszteződésekbe, a hídakra, a töltésre, lakónegyedekbe kerülnek majd felszerelésre.

A polgármesteri hivatal közleményében az összes kamera helyét megtalálod egy táblázatban - ide kattintva!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: