2019-10-18 14:14:54• hírek • Refszatmár.eu

Új vezetőség a hároméves SZIKÉBEN

Három éve működik a Szatmári Református Egyházmegye keretén belül a SZIKE. Az ifjúsági szervezet megtartotta évi közgyűlését, új elnököt, alelnököket választottak.

A csütörtökön délután 16 órától megtartott gyűlésen jelen volt Jobb Domokos a Királyhágómelléki Református Egyházkerület ifjúsági előadó tanácsosa és Rácz Ervin a Szatmári Református Egyházmegye ifjúsági előadója. Utóbbi rövid áhítattal nyitotta meg az alkalmat: Mivel fárasztjuk? Azzal, hogy ezt mondjátok: Minden gonosztevőt jónak tart az Úr, kedvét leli bennük! Vagy amikor ezt kérdezitek: Hol van az igazságos Isten?” (Malakiás 2,17) Krisztus beszéde lakozzon bennetek gazdagon… (Kol 3,16) Az ifjúsági előadó abbéli örömét is kifejezte, hogy a SZIKE nemcsak beszélt az elmúlt három évben, hanem tett is, hiszen a programok, táborok, ifjúsági istentiszteletek mellett szeretetszolgálatot is sokszor végeztek.

 

Az elmúlt három évben tehát ifjúsági istentiszteletek, programok és önkéntes szolgálatok megszervezésével foglalkozott a szervezet, melyeket új feladatok, ötletek megvalósítása mellett továbbra is végezni fog, Isten segítségével. Erre biztatta az ifjakat, akik lelkesen jöttek is az új ötletekkel.
 


Új elnöke is lett a SZIKÉNEK. Besenyődi Judit Szatmári-Szamos-negyedi ifis lett az elnök. Alelnökök: Varga Dalma (Ombod), Varga Zsolt (Szamos-negyed) és Schönberg Gergő (Szatmárnémeti). Gazdag program vár a szikésekre az elkövetkezendőkben. Erőt és áldást azoknak megvalósításában.

 

Az alábbiakban visszatekinthetünk a SZIKE elmúlt három évének eseményeire:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: