2009-01-21 13:00:08• hírek • www.danubius.hu

Új vállalkozásba kezd 50 Cent

50 Cent több lábon áll: a rapper - amellett, hogy egy lemezkiadó cég és egy ruhavállalat tulajdonosa - most azon töri a fejét, hogy filmproducer lesz.

A sztárnak - aki új tervét a Sundance Filmfesztiválon jelentette be - olyannyira komolyak a szándékai, hogy Cheetah Vision néven filmstúdiót alapított, és már nyolc forgatókönyvet meg is vásárolt.

Az első film, amelynek a rapper lesz a producere, a The Dance című alkotás, melyben Nicolas Cage mellett ő az egyik főszereplő. A fiatal tehetség azt is hozzátette, hogy új tervét a gazdasági válság nem különösen ingatta meg. „Nem hiszem, hogy ez az egész válság jobban befolyásolna engem, mint a többi embert. Nem nagyon izgatom magam az anyagi helyzetem miatt."

Nem is csoda, hiszen 50 Cent a Forbes magazin által összeállított 100 leggazdagabb híresség listáján a 26. helyen végzett, 2007 júniusa és 2008 júniusa között összesen 150 milliós vagyonra tett szert.

50 Cent rendezőként idén debütál - új albuma mellé a rajongók ingyen megkapják a Before I Self Destruct című filmet. Az alkotás a zenész gondokkal teli fiatalkorát meséli el.

Az újdonsült filmproducer színészként már korábban bemutatkozott. Év végén Val Kilmer és Sharon Stone oldalán a Streets of Blood című filmben láthatjuk, valamint Mickey Rourke mellett szerepel még a 13 címet viselő alkotásban is.

50 Cent egyik lemezének a borítója

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: