2008-09-22 13:50:44• hírek • Szatmár.ro

Új utakon megújult értékekkel

Szeptember 15-vel kezdődően rendkívüli dolog történt a SZATMÁR MAGYAR HÍRLAP életében: valósággá lett az egyik álom, elképzelés, nevezetesen lapunk új arculatban jelent meg.

Nemcsak márkanevünk kapott új megjelenést, hanem egész lapunk: a színvilág, a betűtípusok, az ikonrendszerek csak néhány példái ennek a szép átváltozásnak.

Szebbet és jobbat

Tartalmi felfrissüléssel is kedveskedünk Olvasóinknak: rövidinterjús hasábjaink párbeszédteremtők, a napi történések, a közigazgatás, a vidéki mindennapok kapcsán gyűjtik be a véleményeket. Még nagyobb teret és figyelmet kívánunk fordítani a vidékre és a megyeszékhely közigazgatására vonatkozóan. Új, tematikus rovataink egy-egy közérdeklődésre számot tartó témára fókuszálnak, ahol igyekszünk majd kimerítő információkat szolgáltatni a választott témán belül.

Önmegvalósító és kreatív Csapat

Mit sem érnek az álmok és elképzelések, ha nem áll mögöttük egy lelkes és ötletekkel teli Csapat. Víziónk és missziónk üzenetének megfelelően Csapatunkról elmondhatjuk, hogy valóban önmegvalósító, hiszen kellő motiváltság mellett mindegyik kolléga pontosan azzal foglalkozik, amihez igazán ért, illetve amit igazán szeret. A cél közös: a legprofibb sajtótermék előállítása a megyében!

Az új arculatú és tartamú lappal magunk mellé szeretnénk állítani a fiatalabb rétegeket, akiknek egy fiatal szerkesztői csapat készíti a napilapot.

Megújult a melléklet is

Eddigi Szamos című mellékletünk ezentúl önálló hetilapként jelentkezik a Szatmári Magyar Hírlap formátumával megegyező alakban, továbbra is még hatékonyabban felvállalva és ápolva a szatmári magyarság hagyományait, kulturális értékeit.

 

Kellemes és hasznos perceket kívánva megújult lapunk olvasásához:

A Szatmári Magyar Hírlap vezetősége és csapata

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: