2010-10-01 14:32:02• hírek • Blikk

Havi 3 millióért bérel villát Jolie

Közel 3,5 millió forintért bérli havonta Angelina Jolie azt a budai luxusingatlant, amelyben itt-tartózkodása idején lakik családjával.

A hollywoodi sztár egy 2800 négyzetméteres telken lévő 1000 négyzetméteres, impozáns házat választott magának úszómedencével, szaunával, borospincével, ötautós teremgarázzsal, tíz szobával és több tízmilliós berendezéssel. Jolie-nak nem sokat kellett foglalkoznia átmeneti otthona berendezésével, mert a luxusingatlan teljesen felszerelt.

- A környéken 145 és 700 millió forint között mozog az ingatlanok ára. A telek és a ház mérete, illetve a beépített luxusminőségű anyagok, valamint a modern technikát igénylő belső medence miatt az ingatlant a legfelső szegmenshez sorolnám. Az értékét 700 millió forint körülire becsülöm - magyarázta a Blikk által megkérdezett budai ingatlanszakértő.

A világsztár saját kényelme mellett azonban az egész produkciónak is komoly figyelmet szentel. Ráadásul Angelina Jolie a forgatási helyszíneken minél több helyi embert szeret foglalkoztatni. Éppen ezért meg sem lepődtünk, amikor észrevettük, hogy két magyar őr figyeli a villa körüli mozgást. Pár óra várakozás után a ház előtt megállt egy Mercedes, kiszállt egy férfi, angolul bemutatkozott, majd jókedélyűen beszélgetni kezdett velünk.

- Sziasztok, Angelináék testőre vagyok. Nyugodtan fotózzatok, csak azt kérném, hogy egy kicsit távolabbról - hangzott a kérés, majd megkérdezte, melyik újságot képviseljük. A névjegykártya átadása közben megmutattuk neki a Blikket, benne Angelina fotóját, mire a testőr mosolyogva annyit mondott: oké, minden rendben, majd intett, és elköszönt.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Magyarországon is luxus körülmények között él Jolie
Magyarországon is luxus körülmények között él Jolie


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: