2020-07-06 11:27:59• hírek • Szatmár.ro

Új trónkövetelő? A Battle Royale új királya lenne az új Ubisoft-játék

Hatalmas népszerűségnek örvendenek mostanában a Battle Royale játékok, melyek lényege, hogy a résztvevők addig küzdenek egymással, amíg az utolsó állva maradt ember megnyeri a meccset.

De van olyan eset is, amikor két-három-négy fős csapatok esnek egymásnak, itt is az nyer, aki utolsóként életben marad. A gamereknek nem sokat kell magyarázni ezt a játékmódot, a laikusok számára a leginkább élő hasonlat az Éhezők viadala „játéka”.


Számos ilyen játékot nyúznak most fiatalok és idősek, a legismertebbek a PUBG, a Fortnite, az Apex Legends, vagy éppen a Call of Duty Warzone-ja. Most pedig itt egy újdonság, a Hyper Scape, amely egy nagyon-nagyon pörgős játékmenetet ígér egy játékon belüli virtuális térben, Neo Arcadiában. A pörgésről az ugrópontok és egyéb érdekességek gondoskodnak, az újszerűségről pedig az, hogy a Twitchen közvetített játékba a nézők bele is szólhatnak, döntve különböző erősítő vagy gyengítő lehetőségekről.


A játék most PC-n fut, néhány szerencsés már tesztelheti a hamarosan esedékes megjelenés előtt. Az első platform tehát a PC lesz, utána következik a konzolos megjelenés. És ahogy a Battle Royale játékok nagyrésze, ez is ingyenes lesz.  


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: