2015-06-11 14:47:04• hírek • MTI

Új trailer kapott az új Bond-film

Új, egyperces reklámfilm mutat a Bond-filmekhez hű, izgalmas ízelítőt a 007 Spectre - A Fantom visszatér című epizódból, amely novemberben kerül a mozikba.

A produkciót beharangozó első reklámfilmet márciusban láthatta a közönség, azóta nem készült újabb promóciós videó - emlékeztetett a The Hollywood Reporter.

A héten megjelent új tévés klipben feltűnik Bond (Daniel Craig) és szokás szerint bemutatkozik, de megjelenik Monica Bellucci és Lea Seydoux, a két Bond-lány is, pergő akciójelenetekben autók lángolnak, hasán landol egy repülő és árnyékba borultan a Bond ellenfelét alakító Christoph Waltz alakja is kivehető.

"Papírsárkány vagy, amely a hurrikánban táncol" - mondja Bondról az egyik szereplő, miközben Moneypenny (Naomie Harris) így jellemzi a titkosügynök helyzetét: "Van egy titkod, valami, amit nem mondhatsz el senkinek, mert senkiben sem bízhatsz".

A produkciót az előző, Skyfall című epizódot jegyző Sam Mendes rendezi, a forgatókönyvet Neal Purvis, Robert Wade és John Logan írta. A 007 Spectre - A Fantom visszatér november 5-től látható a mozikban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: