2012-12-07 08:55:20• hírek • Blikk.hu

Feró tanítja csajozni Vastag Csabát

Nagy Feró szerint feleséget a közönségből kell választania az X-Faktor győztesének.

Nagy Feró tanítja csajozni Vastag Csabát! Az X-Faktor első szériájának nyertesét már a tehetségkutató óta körülrajongják a nők, úton-útfélen leszólítják őt, sőt gyakran szinte tálcán kínálják magukat az énekesnek. Csaba azonban állítja: nem él vissza az ismertségével. Az énekes mélyen hallgat arról, hogy van-e állandó párja, hazavárja-e őt valaki a koncertekről, arról viszont már többször beszélt, hogy örülne neki, ha nemsokára családja lenne.

A nagy csajozós hírében álló Feró és volt mentoráltja között máig szoros a barátság. A Beatrice frontembere nem vette le a kezét Csabáról, az énekes nyugodtan fordulhat hozzá akár szakmai, akár magánéleti kérdésekkel. Így aztán nem meglepő, hogy rendszeresen szóba kerülnek a nők... Feró pedig szíves örömest osztogat tanácsokat, és elmondja tapasztalatait.

– Máig nagyon jóban vagyunk Feróval. Ő tényleg komolyan veszi a mentor szerepét, máig rajtunk van az egyik szeme. Bármilyen kérdésem van, nyugodtan fordulhatok hozzá. Legutóbb például azt elemezte nekem, hogy a közönség soraiból kell feleséget halászni, mert neki az bejött! – nevetett Csaba, aki elárulta: eddig esze ágában sem volt visszaélni a rajongók odaadásával, mert szerinte az nem lenne korrekt. Feró azonban elgondolkodtatta őt.

A cikk a Blikk.hu-n folytatódik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: