2010-11-25 12:09:40• hírek • (X)

Új tánctanfolyamokkal indul az év

Szívesen töltené idejét jó hangulatban és kellemes társaságban, úgy, hogy közben egy olyan mozgásformát sajátíthat el, ami bármikor hasznára válhat? Akkor iratkozzon be a Loga Dance School új tánctanfolyamaira, ahol közel húsz tánctípust sajátíthat el három hónap alatt.

Januártól új tanfolyamokkal várja a táncok szerelmeseit a Loga Dance School! Ha Ön is szeretne a táncparkett ördöge lenni, vagy csak szívesen töltené idejét jó hangulatban, akkor a Loga Dance School-ban a helye. Nem kell hozzá más, csak laza öltözet, egy kis elhatározottság, és hogy ellátogasson az Ön által kiválasztott táncoktatásokra.

Ha az Ön ajánlására öt olyan személy iratkozik be a táncoktatásra aki még nem tagja a Loga Dance Schoolnak, akkor az iskola Önt nyolc ingyen képzéssel jutalmazza; ha tíz személy iratkozik be az Ön ajánlására, akkor 16 ingyen táncképzésben lehet része; ha pedig 15 személy, akkor 24 edzésen vehet részt... Az ingyenes bérleteket bármely versenytánc csoportban felhasználhatja!

Az érdeklődők a Loga Dance School januártól kezdődő Salsa- és Sporttáncoktatásaira december 20-ig, hétköznaponként 16 és 21 óra között iratkozhatnak be a Martirilor Deportati 30. szám alatt, a régi nyomda épületében. A kezdődő táncmodulok 24 képzésből, azaz heti két - másfél órás - alkalomból állnak.

Nem fog csalódni, ha belekóstol a tánc világába, mert egy varázslatos érzéssel gazdagodhat, ami megtanít igazán élni és mindennek örülni. A Loga Dance Schoolban új barátokat is szerezhet, hiszen egy varázslatos érzés köti össze a többi táncolni vágyóval. Szóval minden feltétel adott arra, hogy elsajátítsa, vagy profibb irányba fejlessze a tánclépéseket.

A tánctanfolyamokkal és beiratkozással kapcsolatos bővebb információért látogasson el a Loga Dance School honlapjára!



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: