2009-01-29 17:34:22• hírek • Szatmár.ro

Új tanácsosokat iktattak be

A parlamentben mandátumot nyert megyei tanácsosok helyett, a január 29-i ülésen új tanácsosokat iktattak be, illetve a Közrendészeti Hatóság (ATOP) élére is új elnököt neveztek meg.

Négy új tanácsos foglalta el helyét a Szatmár Megyei Tanácsban. Az RMDSZ színeiben szenátori tisztséghez jutott Günthner Tibor helyére Antal Istvánt javasolták, aki már korábban is töltött be tanácsosi funkciót.

A november 30-i választások során a liberális tanácsos Buda Viorel Vasile képviselői mandátumot szerzett magának, így a megüresedett posztjára Filip Daciana került. Gheorghe Ciocant, a PSD parlamenti képviselőjét Viman Ioan váltotta, míg Ioan Holdis, a szintén parlamenti képviselővé avanzsált, egykori tanácsos helyére a demokrata liberálisok Balazsi Marius Vasilet jelölték.

A csütörtöki tanácsülésen továbbá a Megyei tanács alárendeltségében működő Közrendészeti Hatóság (ATOP) elnökét is megválasztották. Az ATOP elnökének Riedl Rudolfot jelölték, akit a tanácsosok egyöntetű meg is szavaztak. Szintén ezen a tanácsülésen Viman Ioant és Pintér Józsefet is beválasztották a Közrendészeti hatóságba, a két képviselő Gheorghe Ciocan, és Buda Viorel helyére.

Négy új tanácsos foglalta el helyét a Szatmár Megyei Tanácsban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: