2008-09-25 20:43:40• hírek • Szatmár.ro

Új támogató állt a Skoda mögé

Az Országos Rali Bajnokságon a Skoda Fabia RS TDI egyik új támogatója a ROMAQUA GROUP BORSEC.

6 szakasz után az Országos Rali Bajnokságon a Skoda Fabia RS tartja pozicióját az A csoport dobogóján (III. hely), bebizonyítva, hogy kitűnő diesel, egy a benzines autók által dominált bajnokságon.

A Delcar Motorsport csapat teljesítménye nem volt eszrevétlen, így a bajnokság 7-ik szakaszának kezdetével a Skoda Fabia RS TDI egy új partnerrel gazdagodott a  ROMAQUA GROUP BORSEC személyében.

A kolozsvári „Avram Iancu" bajnokság egy szép és különleges ralinak ígérkezik, tekintve technikai felszereltségét és terjedelmének hosszúságát (138 km teljesítendő pálya).

Az Országos Rali Bajnokság 7-ik szakasza még kiélezettebbé teszi az A csoport dobogójáért folytatott küzdelmet, figyelembe véve azt, hogy ez a bajnokság utolsó előtti szakasza. Minden versenyző a lehető legjobbat fogja nyújtani , egy minél jobb helyezés elérése érdekében.

„Mi derűlátóan kezdünk hozzá ehhez a ralihoz és küzdeni fogunk azért, hogy a 2 napos megmérettetés végén ott álljunk a dobogón és így javítsuk helyezésünket az összetett listán is.

Szeretnénk, hogy Kolozsváron a lehető legjobb eredményt érjük majd el, amelyet az új támogatónknak ajánlunk, a ROMAQUA GROUP BORSEC-nak!" (Ernest Mulner, a csapat pilótája)

A Delcar Motorsport csapatát Kolozsváron olyan erős partnerek fogják támogatni, mint a ROMAQUA GROUP BORSEC SKODA Romania, CANON Romania, Lubexpert (Mobil 1), AUTONET, ASTRA Biztosítások és PORSCHE Bank.

 

(X)

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: