2008-11-28 12:22:24• hírek • Parajdi Andrea

Új tagja van a városi tanácsnak

Új tanácsost iktattak be, a városi tanács novemberi soros ülésén.

A Városi tanács csütörtöki ülésén első napirendi pontként szerepelt, Marc Adrian tanácsos lemondásáról szóló határozati előterjesztés. Marc Adrian immár köztisztviselői funkciót tölt be,  amely összeférhetetlen a tanácsosi tisztséggel. Helyét az eskütétel után, Veres Norbert Andrást vette át.

A 27 éves Veres Norbert András, a Babes Bolyai Tudományegyetemen, közigazgatásból szerzett diplomát, idén pedig végzős a Vasile Goldis Egyetem informatikai szakján. Jelenleg az RMDSZ székházának igazgatójaként, valamint a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK) elnökeként is tevékenykedik. Az említett feladatkörök betöltése során, megmutatkozott kimagasló munkabírása és precizitása, amely tulajdonságokat - mint mondja - városi tanácsosi mandátuma idején is hasznosítani fogja.

-Bízom benne, hogy kiválóan tudunk majd együttműködni a többi tanácsossal. Tudom, hogy van még mit tanulnom, de keményen dolgozok majd, hogy a legjobb tudásom szerint tehessek eleget az elvárásoknak -nyilatkozta a Szatmár.ro-nak Veres Norbert András.

Veres Norbert András vette át Marc Adrian helyét  a városi tanácsban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: