2019-11-26 09:11:33• hírek • Fizetett tartalom

Új szolgáltatások a szatmári Korall Klinika laboratoriumában

Szatmár megye lakosságának már biztosan nem kell bemutatnunk a szatmári Korall Klinikát, arról azonban mégis érdemes néhány szót ejteni, hogy milyen újdonságokkal várják mostanában a pácienseket a város egyik legnépszerűbb egészségügyi magánintézményeben.

A Korall Klinika mindig is arra törekedett, hogy a technológiával lépést tartsanak, s ezáltal még hatékonyabb, még páciensközelibb szolgáltatásokkal álljanak a hozzájuk bizalommal forduló betegek rendelkezésére. E gondolatmenet jegyében a klinika laboratóriumában nemrégiben bevezették azt az online rendszert, melynek köszönhetően az analíziseredményekért a betegnek nem kell még egyszer személyesen felkeresnie a Korall Klinikát, hanem elegendő, ha a személyi száma és egy biztonsági kód alapján hozzaferhet a klinika internetes felületéről.


Mint megtudtuk, december hónaptól kezdve bővül az allergén tesztek palettája is. Jövő hónaptól kezdve olyan fontos allergénekre is tudnak majd vizsgálni, mint a tej, a latex, a rizs, a szója, a mogyoró, a tojás vagy a borsó, stb. Mindazok, akik szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, további információkat a recepción vagy a 0361 412 037-es telefonszámon kérhetnek.


A Korall Klinika laboratóriuma decemberben sem pihen: az ünnepek között változatlan órarenddel állnak a lakosság rendelkezésére. Forduljon hát hozzájuk bizalommal, ha egészségéről van szó.

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: