2008-11-12 15:10:20• hírek • Szatmár.ro

Új szolgáltatás a Transurbánnál

A Transurban újabb szolgáltatást indított be a napokban. Elkezdték a műholdas helymeghatározó rendszerek (GPS) beszerelését gépjárművekre. Simon József igazgató szerint, remélhetőleg a jövőben a buszokra is szerelnek majd ilyen készülékeket.

A Transurbannál lehetőség nyílik modern GPS-rendszerek beszereltetésére és üzembe helyezésére. A készülékeket egy bukaresti cég értékesíti, a Transurban műhelyében pedig beszerelik azokat.

Ezek a korszerű készülékek alkalmasak a járművek vagyonvédelmi, logisztikai és távfelügyeleti szolgálatok biztosítására - magyarázta Simon. Ezek a GPS rendszerek mérő és ellenőrző funkcióval is rendelkeznek, segítségükkel ellenőrizni lehet például a jármű motorjának működési paramétereit, üzemanyag-fogyasztását, sőt olajszintjét is.

Főleg a cégek, vállalatok számára lehet rendkívül hasznos egy-egy ilyen készülék. Ezeket a funkciókat már az alapprogram is biztosítja. Eddig már több mint 30 autóra szereltek fel ilyen rendszereket a Transurban műhelyében, melyek darabonkénti ára 200 eurónál kezdődik. A beszerelés egy járműnél körülbelül egy napot vesz igénybe.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: