2019-08-06 07:55:14• hírek • Bede Emőke

Új szintre lépett a Szatmár megyei gyorshajtás: 191 km/h-val kapott le egy autóst a radar

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum

Egyetlen nap alatt nem kevesebb mint 30 vezetői engedélyt függesztett fel a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség közlekedésrendészeti osztálya – derül ki a hatóság legfrissebb közleményéből.

A balesetmegelőzési akció keretében a megye számos pontján jelen voltak a rendőrök, és természetesen nem felejtették az irodában a sebesség- és alkoholszintmérő eszközöket sem. A szűrésnek meg is lett az eredménye, ugyanis 24 óra leforgása alatt közel 100 helyszíni bírságot szabtak ki a KRESZ-ben előírtakra magasról tevő autósokra, sőt, 30 esetben a jogosítványt sem adták vissza a sofőröknek.


A rendőrség beszámolója szerint a 30 esetből 22-szer gyorshajtásról volt szó, a radar által bemért sofőrök 101 és 191 km/h közötti sebességekkel száguldottak a megye útjain. A motorháztető alatt lakó ménest kegyetlenül ostorozó autósok a következő 90 napban maximum az anyósülésen kaphatnak majd helyet. Reménykedjünk benne, a három hónap elég lesz nekik, hogy rájöjjenek, mekkora felelőtlenség ekkora sebességgel hajtani, hiszen ezáltal nem csak saját, de mások testi épségét és életét is kockára teszik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: