2016-12-21 10:05:17• hírek • Szatmár.ro

Új székhelyre költözött a Helyi Rendőrség

A Transilvania sugárúton található egykori Katonai Központ épületébe költöztek

Szatmárnémeti helyi tanácsa még 2014-ben szavazta meg, hogy az egykori Katonai Központ épületében helyet kap a Helyi Rendőrség. Az épületrész felújítását az elhúzódó közbeszerzési eljárást követően végül 2016 elején kezdték meg, most pedig már be is költözhettek az egyenruhások.

Az új székhelyen 500 négyzetméter terület áll a Helyi Rendőrség rendelkezésére, a 100 négyzetméteres előtér mellett 12 irodában zajlik a munka.

A székhely elfoglalása alkalmával Ioan Precup intézményvezető azt is elmondta: bajban vannak az alkalmazottak számával, ugyanis a lehetséges 150 munkahelyből csupán 104 van elfoglalva.

„Azt vállaltuk, hogy hatékonyabbá tesszük a Helyi Rendőrség munkáját, az újonnan átadott székhelyünk pedig egy fontos lépés a fejlesztésben. Sok tennivaló van még ezen a területen, fejleszteni az alkalmazottak fizikai erőnlétét, növelni a járőrözés gyakoriságát ... ezt folytatjuk és folyamatos fejlesztésekkel javítjuk a szatmári közbiztonságot" - mondta az ünnepi rendezvény alkalmával Kereskényi Gábor polgármester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: