2012-01-09 18:57:22• hírek • Szatmár.ro

Új nőgyógyásszal bővült a Korall Klinika csapata

A Szatmárnémeti Korall Klinikán a közel harminc szakrendelés mellett igen fejlett nőgyógyászati és terhesgondozási ellátás folyik. A nőgyógyászati problémákkal érkezőket a klinikán több kiváló magyarországi orvos látja el. A csapat legújabb tagja Dr. Prosenszki Melinda, a Fehérgyarmati Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának szakorvosa.

Dr. Prosenszki Melinda lassan tíz éve áll a Fehérgyarmati Kórház kötelékében. Szakvizsgáját 2009 márciusában tette le. Januártól a fehérgyarmati kórház páciensei mellett, a Szatmárnémeti Korall Klinika vendégeit is szeretettel fogadja. Főként azokat a betegeket várja, akik a női nőgyógyászt választanák.

A nőgyógyászat feladata a női nemi szervek működészavarainak, betegségeinek megelőzése, felismerése, kezelése, illetve a szülészettel együtt a gyermekvállalás, családtervezés segítése, a terhesség és a szülés figyelemmel kísérése.

"A diagnosztizálás, terhesgondozás és tanácsadás mellett szívesen besegítek kisebb műtétekbe, amennyiben a közeljövőben igény és lehetőség lesz rá." - mondta el Dr. Prosenszki.

A Korall Klinika nőgyógyászati részlege a magas szakmai színvonalú, az orvos-beteg személyes és kölcsönös bizalmi kapcsolatán alapuló egészségügyi szolgáltatásokat nyújtja. A már említett területek mellett, a klinikán rendelő szakorvosok foglalkoznak a szexuális életet hátrányosan befolyásoló panaszok széleskörű kivizsgálásával és kezelésével, valamint a változó kor, a klimaktérium ellenőrzésével és szükség esetén kezelésével is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: