2018-02-08 13:15:20• hírek • Szatmár.ro

Új rendeltetést keresnek a kihasználatlan élelmiszerpiacnak

Még az előző városvezetés idején készült el a Kárpátok II. lakónegyedben az az élelmiszerpiac, melynek jelenleg nem sok hasznát látják a környék lakói.

A jelenlegi városvezetés azonban úgy döntött, ideje újragondolni a helyzetet és végre megfelelő rendeltetést találni a helynek. Ennek érdekében felállítottak egy bizottságot, melynek az a feladata, hogy egyeztessen a negyed lakóival és közös nevezőre jutva velük új funkciót találjanak a területnek.
 

A 2016. április 19-én felavatott piac mellé egy illemhelyet is készítettek, mely nem kevesebb, mint 80 000 euróba került, erről személyesen Radu Roca akkori alpolgármester, mostani tanácsos személyesen felelt. Mivel azonban azóta egyetlen termelő sem jelentkezett, hogy szeretne árulni a piacon, így a befektetésből egy lej sem térült meg.
 

„Ma kineveztem egy bizottságot, amely a negyed lakóival konzultálva eldönti majd, hogy milyen célra is használjuk a létesítményt. Az biztos, hogy élelmiszerpiacként nem funkcionál, így megoldást kell találnunk arra, hogy a Radu Roca által feleslegesen elköltött 80 ezer euró ne csak pénzkidobás legyen” – jelentette ki Kereskényi Gábor polgármester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: