2013-03-05 15:11:00• hírek • Szatmár.ro

Új rend szerint folynak a fogadórák

Közös fogadóórát tartanak ezentúl az RMDSZ megyei és városi frakciójának tagjai az RMDSZ szatmárnémeti székházában.

Az RMDSZ szatmárnémeti székházában új rend szerint folynak ettől a héttől kezdve a fogadóórák. Maskulik Csaba városi frakcióvezető és Kovács Máté megyei frakcióvezető szerint az új rendszer mindenképpen hasznosabb kapcsolattartásra ad lehetőséget a Szövetség választott képviselői és a Szatmár megyei lakosok között is.

„Több esetben is, a szatmárnémeti városi tanácsosok által szervezett fogadóórákon olyan problémák merültek fel, amelyek megyei fontossággal is bírnak. Ezért tartottuk fontosnak, hogy az RMDSZ megyei tanácsi frakciójának tagjaival közösen tartsuk ezentúl a fogadóórákat." - magyarázta Maskulik. Hozzátette, hogy egyre sikeresebb a kommunikáció a szervezeten belül is, és reméli, hogy a fogadóórák új rendszere a lakosság felé is nyitottabbá teszi a szervezetet.

Kovács Máté, az RMDSZ megyei frakciójának vezetője is arra kéri a lakosokat, hogy keressék bizalommal az RMDSZ választott tisztségviselőit.

„A Szatmár megyei tanács RMDSZ-es tagjai nemcsak Szatmárnémetiben, de hamarosan más településeken is - Így például Nagykárolyban - beindítják a fogadóórákat. A Szatmár megyei tanács RMDSZ frakciójában amúgy is a megye több településén élő tagok vannak jelen, akik a helyi specifikus problémákat jól ismerik és az őket megkeresőkön igyekszenek majd segíteni ezután is." - magyarázta Kovács Máté.

Az RMDSZ Szatmárnémeti székházában (Mihai Vitezul utca 10 szám) a megyei és városi tanácsosok közös fogadóórái hétfőn és csütörtökön, 16-18 óra között zajlanak majd. A fogadóórákra előfoglalás nélkül, bárki bizalommal jelentkezhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: