2009-07-06 16:05:36• hírek • Parajdi Andrea

Új posztot kapott

A Szatmár Megyei Pénzügyőrség aligazgatójaként tevékenykedik tovább Dr. Scholtz Béla, a Szatmár Megyei Mezőgazdasági Szaktanácsadó Hivatal korábbi vezetője, akit több száz vezetővel együtt szintén a 37-es kormányrendelet értelmében váltottak le.

Miután politikai „hovatartozása" miatt Dr. Scholtz Bélának is véglegesen fel kellett állnia a Szatmár Megyei Mezőgazdasági Szaktanácsadó Hivatal vezetői székéből, versenyvizsgázott a Szatmár Megyei Pénzügyőrség aligazgatói posztjára.

A versenyvizsgán egyedül indult, s mivel eleget tett az elvárásoknak, egy évre betöltheti a Szatmár Megyei Adó-, és Pénzügyi Ellenőrző Hivatalban székelő Pénzügyőrség aligazgatói tisztjét.

Dr. Scholtz Bélát hivatalosan július 6-án, hétfőn iktatták be. Az eseményen többek között Aurelia Fedorca alprefektus, Erdei D.István, parlamenti képviselő, Mircea Ardelean, a Szatmár Megyei Adó-, és Pénzügyi Ellenőrző Hivatal igazgatója, illetve Sipos Ioan, a Pénzügyőrség igazgatója is jelen voltak, utóbbiak a sikeres együttműködés reményében gratuláltak az új aligazgatónak.

„Egy új lehetőséget kaptam az élettől, hogy ismét bizonyíthassam, mennyire tudom megállni a helyemet. Szakmai szempontból tovább fejleszthetem a karrierem, az sem tántorít el, hogy egy sokkal bonyolultabb rendszerben kell majd eligazodnom" - mondta beszédében Dr.Scholtz Béla, aki több mint 11 évig a Prefektúra Intézményében, majd pedig közel hét évig a Szatmár Megyei Mezőgazdasági Szaktanácsadó Hivatalnál szerzett szakmai tapasztalatokat.

Dr. Scholtz Béla, a Szatmár Megyei Pénzügyőrség aligazgatójaként sokoldalú feladatkört lát majd el, elsősorban a fekete és szürke piacgazdaság csökkentésén kell munkálkodnia, amely véleménye szerint ebben a gazdaságilag válságos időszakban nehéz feladat lesz, hiszen a helyi vállalkozók szorultabb helyzetben vannak, s ilyenkor többen körbe járják a törvények megkerülésének lehetőségeit.


Dr. Scholtz Béla lett az aligazgatója a Szatmár Megyei Pénzügyőrségnek.
Dr. Scholtz Béla lett az aligazgatója a Szatmár Megyei Pénzügyőrségnek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: