2021-02-22 16:43:54• hírek • Fizetett tartalom

Új pizzéria, játszóház és modern autómosó nyílt Szatmárnémetiben

Ha szereti a változatos ételeket, sőt, rajong az olasz pizzákért, most van egy jó hírünk! A Corina Express Line vállalat égisze alatt február 15-én egy hangulatos kis étterem nyílt meg Szatmárnémetiben a Padrino's Pizza Express, az Aurel Vlaicu sugárút 125A szám alatt, ahol most igazi ínyenc falatokat kóstolhat megfizethető áron.

Az új pizzériát egy olyan nagyszerű séf irányítja, aki 15 éven át Olaszország egyik jól menő tengerparti éttermében sajátította el a mediterrán konyha fortélyait. Tehetsége és odaadása visszaköszön az étterem étlapjának minden fogásában, sőt, valami olyannal is rendelkezik, amivel csak kevesen: egy olyan, két és fél tonnás kemencében készül ételei többsége, amelyet egyenesen Olaszországból, Nápoly városából hozattak számára. Ebből a különleges kemencéből valódi, olasz ételek kerülnek a tányérra, de vigyázat! Annyira finom, hogy függőséget okoz!



A tréfát félre téve, ha betér, biztosan nem fog csalódni, az étlapról pedig a különféle pizzák mellett többféle burger, tésztaféle, sült és pecsenye közül választhat, majd, ha ezeket elfogyasztotta, valami ínycsiklandozó desszerttel zárhatja az étkezést.



Vegye igénybe az autómosó magasminőségű szolgáltatásait is

Amíg ön a remek ételekkel ízlelőbimbóit kényezteti, lepje meg autóját is egy alapos mosással: a külső- és belső tisztítás mellett kárpitpucolást is vállalnak a cég alkalmazottai, sőt, ha szeretné, ózonos fertőtlenítést is kérhet járműve számára. Ha kocsijában egymást váltogatják az utasok, vagy csak a jelenlegi járványhelyzetben szeretné, ha autója is vírusmentes maradna, érdemes ezt a lehetőséget is komolyan számba vennie.


Az autómosó már reggel 8-tól várja vendégeit.

Megnyílt a játszóház is

De nem csak önre és autójára gondoltak a Corina Express Line munkatársai, hanem gyermekére is, éppen ezért egy kellemes játszóház is létesült az épületben. Ha gyermeke már megunta a falatozást, vagy nincs türelme tétlenül várni, amíg autóját megmossák, használja ki a játszóház adta lehetőségeket.

A Corina Express Line által üzemeltetett létesítmény a járványhelyzetben is biztonságot nyújt, hiszen a cég odafigyel a helyiségek rendszeres tisztántartására és fertőtlenítésére egyaránt. Tehát, ha szeretne eltölteni egy kellemes délutánt családjával, vagy csak egyszerűen valami finomra vágyik, a Padrino's Pizza Express várja önt, az Aurel Vlaicu sugárút 125A szám alatt, szemben a Mercedes kirendeltséggel!

Próbálja ki és ha tetszik, garantáljuk, visszajáró vendég lesz.













Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: