2011-01-10 16:56:46• hírek • Szatmar.ro

Új parkolási díjak

A városi parkolási felügyelet szakemberei összeállították és benyújtották a helyi tanácsnak azt tervezetet, amely a szolgáltatásaik előirányzott árait tartalmazza a 2011-es évre. Mint kiderült, a szolgáltató 2008 óta nem növelte az árait, ilyen körülmények között azonban már nem képesek működtetni a felügyelőséget.

Az e hónap 27-én tartandó helyi tanács ülésén a városvezetőknek így többek között arról is kell dönteniük, hogy jóváhagyják-e a parkoló, illetve bérleti díjak 19%-kal való emelését.

Az eddigi havi-, illetve háromhavi bérletek mellé bevezetnék a hat hónapig érvényeset is, amivel a bürokráciát is enyhítenék, hiszen jelenleg két három hónapra érvényes bérletet bocsátanak ki a féléves igénylésének esetén.

Szintén újítás lenne egy olyan bérlet bevezetése, amellyel az A zónában is lehet parkolni, hiszen jelenleg ott a napi jegy sem jogosít fel erre, csupán a helyben megvásárolt jegy.

Az utóbbi bérlet díja minden bizonnyal jóval magasabb lesz, mint a jelenleg meglévőké, Neacsu azt sem tartja kizártnak, hogy csak nagyon kevesen éljenek ezzel a lehetőséggel.
A felügyelőség emberei elnézőek egyelőre a lakosokkal, jövő hétig haladékot kapnak arra, hogy kiváltsák bérletüket.

A kerékbilincseléstől továbbra sem kell tartaniuk a tilosban parkolóknak, hiszen egyelőre nem áll módjukban ezzel élni, január 13-án azonban változhat a helyzet, mivel a nagyváradi Fellebbviteli Bíróság akkorra ígérte az ítélethirdetést.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: