2014-04-30 17:32:18• hírek • (x)

Új nyitvatartás a szatmárnémeti Aquastar aquaparkban

Május elsejétől az Aquastar aquaparkban véget ér a Délutáni szieszta (15 lejes belépő kortól függetlenül), illetve a Hétköznapi kényeztetés (12 lej a belépés kortól függetlenül) akció.

Májustól kezdődően hétfőtől vasárnapig 10 és 21 óra között tart nyitva a vizek birodalma.

Új nyitvatartás és új, akciós árak várnak minden fürdőzőt májustól az Aquastarban. A legszembetűnőbb az órarend változása: ezentúl a hét minden napján 10 és 21 óra között tart nyitva a régió legjobb aquaparkja.

Május elsejével az árak is változni fognak. A májusi árlista szerint az egésznapos felnőttjegy ára 30 lej lesz. A diákok és egyetemisták 20 lejes jegyáron léphetnek be a vizek birodalmába, a 4 és 14 év közötti gyermekek számára pedig csupán 15 lej lesz egy egésznapos jegy. A 0 és 3 év közötti babák számára az Aquastar továbbra is ingyenes lesz.

A felnőttek számára a szaunavilág használata 10 lejbe fog kerülni, a gyerekeknek ugyanez 5 lej lesz. Napágyakat 5 lejes egységáron lehet majd bérelni.

Akciósan lesz látogatható májustól az Aquastar 18.30 és 21 óra között. Ekkor a felnőttjegy ára 20 lej lesz, a 4 és 14 éves gyeremekek jegye pedig 12 lejbe fog kerülni.

Az év minden napján, télen-nyáron várja vendégeit az Aquastar - a Vizek Birodalma.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: