2017-08-22 11:55:06• hírek • (x)

Új műszaki igazgatója van a szatmárnémeti Draxlmaier üzemnek

Szeptember 18-án lép munkába az igazgató, aki 1999 és 2013 között már betöltötte ezt a tisztséget.

A Draxlmaier Group közleménye szerint Románia vezető autóipart kiszolgáló kábelgyártójnak szatmárnémeti üzemében új műszaki igazgató lép munkába szeptember 18-tól kezdődően. A gyár régi dolgozóinak ismerős lehet ez a személy: Kádár Gyula 1999 és 2013 között már betöltötte ezt a pozíciót, jelentősen hozzájárulva a cég fejlődéséhez.

„Nagyon örülünk annak, hogy Kádár Gyula visszatér a cégünkhöz és együtt egy olyan helyi menedzserünk lesz, akit ismernek és elismernek az alkalmazottaink. Kádár úr már bebizonyította, hogy igazgatóként meg tudja valósítani a kitűzött célokat” - nyilatkozta Barbara Bergmeier, a Draxlmaier Group termelési menedzsere és logisztikai igazgatója.

A Draxlmaier Group

A Draxlmaier Group egy nemzetközi autóalkatrész-gyártó vállalat, melynek központja Németországban található. Több mint 20 országban 60 feletti telephelyet működtet. A vállalat jelenleg körülbelül 55 ezer alkalmazottat foglalkoztat világszerte. Munkájának és innovációs képességének köszönhetően, a Draxlmaier Group piacvezető a prémium kategóriájú autók tehnológiáját tekintve.

A kliens-specifikus kábel feltalálójaként a Draxlmaier Group számos újítást szabadalmaztatott úgy a hagyományos és alternatív vezetési tehnológiák, mint az elektromos és elektronikus alkatrészek terén. Ezek között vannak a kábelezési rendszerek és a magas feszültségű akumulátorok is. A prémium kategóriájú autók beltereinek gyártásában is piacvezető Draxlmaier Group központi konzolokat, műszerfalakat, ajtókat és vezetőfülkei modulokat szállít.

2016-ban a Draxlmaier Group 3,7 milliárd euró forgalmat bonyolított le.

Klienseink között van az Audi, BMW, Cadillac, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, Tesla és a Volkswagen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: