2012-09-18 14:52:27• hírek • Szatmár.ro

Új mozifilmek, kiállítások és koncertek ezen a héten is!

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.


A Grand Mall Cinema újdonságai:


Amit még tudni akarsz a szexről (Hope Springs) - Kay és Arnold hű társai egymásnak, ám az egymás mellett töltött évtizedek alatt kapcsolatuk kissé kihűlt, így Kay, aki régi meghittségre vágyik férjével, szeretné feldobni a házasságukat. Amikor tudomást szerez a Great Hope Springs nevű kisvárosban praktizáló híres párterapeutáról, megpróbálja meggyőzni a szkeptikus, szokásaihoz mereven ragaszkodó Arnoldot, hogy utazzanak el egy egyhetes házasságterápiára. Már az utazásra sem könnyű rávenni makacs férjét, az igazi feladat azonban mindkettejük számára az, hogy képesek legyenek megszabadulni gátlásaiktól a hálószobában, és felszítsák a régi tüzet, ami miatt annak idején egymásba szerettek.

Üss, avgy fuss! (Hit and Run!) - Charlie rendes ember, de elég zűrös múlttal rendelkezik. Amikor kikerül a tanúvédelmi programból, egykori társa megtudja, hogy ő merre rejtőzik, ezért mindent elkövet annak érdekében, hogy eljusson menyasszonyával Los Angelesbe. Nem túl könnyű Charlie dolga, hiszen egykori bandája mellett még a szövetségiek is üldözik.


Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Filharmónia:


Szeptember 20-án, csütörtökön 18.30 órától évadnyitó koncertre kerül sor a szatmárnémeti "Dinu Lipatti" Filharmóniában. Vezényel Franz Lamprecht karmester, az est szólistája pedig vlad Raceu hegedűművész. Műsoron Mozart 5. hangversenye és Gustav Mahler V. szimfóniája.

Kiállítás:


Képzőművészeti kiállítás nyílik szeptember 20-án, csütörtökön 15 órától a Szatmári képzőművészek Egyesülete és a Művészeti Iskola szervezésében megrendezésre kerülő Őszi Fesztivál keretében. A rendezvényről további részleteket itt olvashatsz.

Szeptember 6-án kiállítás nyílt Lakatos Miklós festőművész, Mihai Coman Horia grafikus és Paduraru Giorgiana festőművésznő alkotásaiból a Polgármesteri Hivatal Galériájában. A rendezvényre a Szatmári Képzőművészek Egyesülete szervezésében kerül sor. A kiállítást október 17-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

A szatmárnémeti Alkotóház galériájában Keresztesi Monica és Olar Iulia festményei és grafikái várják a művészet iránt érdeklődőket egészen október 3-ig. A részletekért kattints ide!

A Kulturális Örökség Napjai



Szatmár megyében is megtartják a Kulturális Örökség Napjait szeptember 21-22. között. Az érdeklődőket különféle kulturális rendezvények, bemutatók és előadások várják a pénteken Tasnádi Múzeumházban, szombaton pedig az avasfelsőfalui Szabadtéri Múzeumban. Az idei rendezvénysorozat központi témája a régi mesterségek.

Buli:



Szeptember 15-én, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: