2013-08-26 15:12:47• hírek • Szatmár.ro

Új mozfilmek, kiállítások és egyéb rendezvények

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

Hamarosan új filmek a Grand Mall Cinemában:


2 Kaliber (2 Guns) - A DEA ügynöke Bobby, valamint az amerikai haditengerészeti hírszerző tiszt Marcus titkos küldetésen vesznek részt. Feladatuk, hogy beépüljenek a hatalmas, mexikói drog kartell belső berkeibe. Egy félresikerült bankrablás után rájönnek, hogy nem a maffia, hanem a CIA pénzét lovasították meg, ezért kénytelenek összefogni, hogy életben maradjanak. A CIA a börtönben, a gengszterek pedig a föld alatt akarják tudni őket.

Családi üzelmek (We're the Millers) - Egy veterán drogkereskedő meglepő módszerrel próbálkozik egy nagyobb adag marihuánaszállítmányt a Mexikóból az Amerikai Egyesült Államokba csempészni: létrehoz egy családot, akikkel együtt feltűnésmentesen át akar kelni a határon.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Kiállítás:


A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmári Képzőművészek Egyesülete tisztelettel meghívja Önt és barátait augusztus 29-én, csütörtökön 15 órakor a Belánszky-Demkó Beáta magyarországi festőművésznő, valamint Moldovan Cristina festőművésznő képzőművészeti kiállításának megnyitójára. A rendezvényre a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában kerül sor. A zenét Roxana Gheorghiu (ének) és Vékony József (gitár) szolgáltatják. A kiállítás szeptember 18-ig várja az érdeklődőket.

Megemlékezés és irodalmi tanácskozás:


A Szibériai garnizon világhírű írója, Markovits Rodion halálának 65. évfordulója alkalmából szervez megemlékezést az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület augusztus 27-én a Szatmári Zsidó Hitközség, a Kisgércei Polgármesteri Hivatal és a Hagyományos Kultúrát Támogató Szatmár Megyei Központ közreműködésével.

A rendezvény augusztus 27-én, kedd délelőtt 11 órakor az író kisgércei szülőházánál kezdődik, majd 16 óra 30 perckor Szatmárnémetiben, a Várdomb (Decebal) utcai zsinagógában irodalmi tanácskozással folytatódik.


Buli a Kaméleonban:


Augusztus 31-én, szombat este óriási bulira kerül sor a szatmárnémeti Kaméleon Klubban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: