2009-07-10 09:44:37• hírek • Szatmár.ro

Új lemezre készül a Rice

Októberben jelenik meg a Beatrice együttes új nagylemeze - árulta el Nagy Feró a Szatmár.ro-nak.

Közvetlen beszélgetést folytatott a rajongókkal, szívesen fényképezkedett bárkivel a Beatrice együttes frontembere a csütörtök esti, kökényesdi koncert előtt. A „nemzet csótánya" és zenekara hozta a tőle várt formát, a kitűnő bulin minden fontosabb Rice-szám elhangzott.

Feró büszkén mutatta be a közönségnek fiát, aki a zenekar új dobosa. A Szatmár.ro elbeszélgetett az újabban celebek között - Hal a tortán, Sztárok a jégen - pózoló rocksztárral, aki elárulta: már aláírták a szerződést a kiadóval az új Beatrice-lemez októberre tervezett megjelentetésére.

Feró a maga sajátos stílusában honlapunk kérésére el mondta: le se sz...., mik a rajongók elvárásai az új album stílusát illetően, hiszen számára az a fontos, hogy alkosson,  és nem az, ki mit gondol róla. Arra a kérdésre, nem derogált-e számára, hogy „celebbé avanzsálták", kijelentette: a rockzenész is ugyanolyan ember, mint mindenki más, annak ellenére, hogy azt gondolják róla: egész életében nem csinál mást, csak b...., iszik és csajozik.

Ami a Hal a tortán-ban történt összezördüléseket, botrányokat illeti, Nagy Feró elmondta: utált olyanok között lenni, akik társaságban nem tudnak viselkedni, és csak magukkal foglalkoznak. Ezért kénytelen volt minden nap berúgni, és elküldeni a „szakácskollégákat" a p....-ba, hátha magukhoz térnek a nagy celebség közepette. Különben a Sztárok a jégen című műsorban való részvételért kapta a legtöbb pénzt.


Új lemezzel készül a Beatrice
Új lemezzel készül a Beatrice


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: