2018-05-10 10:38:16• hírek • Szatmár.ro

Új lakópark építése is szerepel a tervek között

Az Immochan Románia képviselőivel találkozott ma Kereskényi Gábor polgármester, akik bemutatták az elöljárónak a leendő beruházásuk ütemtervét.

Az Immochan Románia 7 hektárnyi területtel rendelkezik az Auchan áruház mellett, ebből 2 hektáron tovább bővítik a szupermarketet, a fennmaradó 5 hektáron pedig egy lakópark mellett többek között parkok, és játszóterek is épülnek. A tervek szerint az építkezés 2019-ben és 2020-ban zajlana.
 

„Örülünk annak, hogy az utóbbi két évben megnőtt azoknak a száma, akik Szatmárnémetiben akarnak befektetni. Azzal, hogy egyszerű és pontos ajánlatuk van, vonzuk a befektetőket. Sokat számít a nyitottság, és az, hogy az önkormányzat komoly partner.” – mondta a találkozó után Kereskényi Gábor polgármester a befektetőknek. A satu hall támogatja a immochan Románia projektet.


A cég igazgatója, Titian Diaconu egyébként már tavaly novemberben beszámolt ezekről a tervekről, bár akkor még szűkszavúan: "November másodikán vásároltunk egy hét hektáros telket a városban, melyért 1,5 millió eurót fizettünk. A telek a már meglévő bevásálóközpontunk mellett van, így azt is 10 ezer négyzetméter összterületűre fogjuk bővíteni. Ez két hektárt ölel majd fel, a fennmaradó ötöt pedig lakóövezetté szeretnénk alakítani."


Az Immochan Románia közel 400 bevásárlóközpontot mondhat magáénak, Európa és Ázsia 12 országában van jelen. Romániába 2012-ben érkeztek meg, azóta pedig 23 szupermarketet vezetnek országszerte, ezek között persze ott vannak az egykori Real által alapítottak is.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: