2015-07-17 16:57:55• hírek • Szatmár.ro

Törökországban, Egyiptomban és Bulgáriában nyaralnak a szatmáriak

Főleg a címben említett úti célok felé veszik a szatmáriak az irányt, ha az idei szabadságolásról van szó, ám népszerű Görögország és a román tengerpartnak az a része is, ahol pezseg az élet. Tunéziáról viszont mindenki lemond - a nemrég történt terrortámadás elvette az emberek kedvét a tunéziai nyaralástól.

Egy kis pihenés mindenkinek jót tesz, különösen akkor, ha sikerül kimozdulni a megszokott közegből és tengerparton pancsolva tudjuk átvészelni a forró, akár aktív pihenéssel töltött napokat. A szatmárnémeti Challenge Travelnél érdeklődtünk a szatmáriak legfrissebb utazási szokásairól és a kedvelt úti célokról.

Mint kiderült, idén Törökország, Egyiptom és Bulgária a sláger, legtöbben pedig az all inclusive ellátást választják. A román tengerpart örök sláger, főképp Costinesti-re és Mamaiára utaznak azok, akik nem akarják elhagyni az országot. Továbbra is népszerű Görögország, bár még mindig azt tanácsolják az oda utazóknak, hogy készpénzzel készüljenek az utazásra az utóbbi hetek pénzügyi gondjaira való tekintettel.

Szintén az elmúlt hetek-hónapok eseményei miatt - fegyveresek gyilkoltak az egyik közkedvelt hotel tengerparti strandján - veszített vonzerejéből Tunézia. Akik pedig oda vettek üdülést, most szépen sorban mondják vissza, illetve cserélik le Törökországra, vagy Egyiptomra - ennek következtében pedig e két desztináció esetében nem nagyon lehet last minute ajánlatokra számítani.

Azok, akik nem az utazási irodán keresztül, hanem egyénileg utaznak, vagyis csak a szállást foglalják le és saját autóval vágnak neki a nyaralásnak, azok főleg Horvátországot választják.

Akik többet költenek az utazásra, azok most is a nászutasok: ők elsősorban az egzotikus úticélokat keresik, a legtöbben a Dominikai Köztársaságban töltik a mézesheteket, de vannak olyanok is, akik Jordániát, Dubait vagy az Egyesült Arab Emirátusokat választják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: