2013-11-08 16:21:31• hírek • Szatmár.ro

Új klipet forgattak a Bertici Fivérek

A szatmári mulatós testvérek most kezdték meg új albumuk munkálatait - a lemez két hónap múlva jelenik meg.

A tavasszal bemutatott Bertici Fivérek lemezt követően már újabb lemez készítésével van elfoglalva a két szatmári legény. Jelen pillanatban is az új lemez stúdiómunkáit végzik, most rögzítik a dalokat, amelyek a fiúk reményei szerint ugyanúgy meghódítják a rajongókat, mint az első lemez slágerei. A sikerre garancia lehet a dalszerző is: az új lemezen is Sihell Ferry dalait énekli majd Bertici Attila és Bertici Öcsi.

Attilától megtudtuk: az új lemez hangulatban, dallamvilágban az első megjelentetett anyaghoz illeszkedik, a címadó pedig a Magyar a szívem című dal lesz. Ezt valószínűleg ismerik már a rajongók, hiszen a fiúk többször is elénekelték már, de mivel az első lemez megjelenése után íródott, már nem került fel arra a lemezre.

Amellett nemrég jelent meg a Bertici Fivérek új videoklipje is - ezt a Bertici Fivérek indulójának számító Hajnalig bulizunk című dalhoz forgatták az egyik budapesti szórakozóhelyen.

Emellett pedg a fiúk türelmetlenül várják a Muzsika Tv szilveszteri műsorának szatmári felvételét, amelyre már hetekkel a felvétel előtt elfogytak a jegyek. A november 22-i tévéfelvétel helyszíne a Károlyi úti Dana Hotel rendezvénysátra lesz, a Bertici Fivérek pedig olyan sztárokkal lépnek majd színpadra mint Koós János, Zalatnay Cini, Sihell Ferry, Csocsesz vagy Gáspár Győző.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: